Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAKAV JE TO PRVAK?!'

McGregor žestoko izvrijeđao Werduma jer je odustao od borbe s Miočićem!

Conor McGregor - Jose Aldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.02.2016.
u 20:41

- Kakav je to prvak koji se povlači zbog prsta? Kakav je to šampion?

Conor McGregor sinoć je dobio nagradu za najboljeg MMA borca godine na svečanoj dodjeli u Las Vegasu. Pobjednički govor snimio je ranije, pošto se na dodjeli nije pojavio, a u svom stilu je zahvalio na nagradi i usput se osvrnuo na aktualnog prvaka teške kategorije Fabricija Werduma i njegovo odustajanje od borbe sa Stipom Miočićem, prenosi Fighsite.

- Ispričavam se što nisam mogao doći. Postoji još jedan čovjek koji mora biti pobijeđen, još jedan prvak koji mora biti srušen. Još je puno rekorda koji moraju biti srušeni. Moram nahraniti sve vas propalice. Moram nahraniti sve vas u ovoj igri, i zato moram raditi, jer vi ne radite - poručio je McGregor na početku govora, a onda se okrenuo situaciji s Werdumom i Miočićem.

- Imate teškaškog prvaka koji je pi..., povlači se zbog bolnog nožnog prsta. Kakav je to prvak koji se povlači zbog prsta? Kakav je to šampion? Igra je na koljenima, i žao mi je što ne mogu biti na dodjeli nagrada, ali dajem sve od sebe, radim naporno kako biste svi bili siti. Zato hvala vam i hvala meni - zaključio je McGregor.

Podsjetimo, Werdum je trebao braniti pojas protiv Caina Velasqueza prošlog tjedna, no prvo je odustao Cain da bi nakratko uskočio Stipe Miočić, a onda se i Werdum povukao zbog ozljede.

>> Vijest iz Brazila: Miočić će se ipak boriti protiv Werduma za naslov!

Komentara 1

ZE
zelina
00:31 07.02.2016.

Stipe...Hrvatska traži Kralja u borilačkim disciplinama....Svijet traži Kralja u borilačkim disciplinama...Stipe Miočiću...ti si naš Kralj u borilačkim disciplinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije