Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Show ili ludost?

Kaos u Dublinu! Conor na 'presici' napravio neviđen potez i razljutio Alda!

Conor McGregor
Foto: Screenshot
1/2
31.03.2015.
u 21:56

Sve je ovo dodatno raspirilo vatru oko ovog meča, a Conor je vjerojatno još više ušao u glavu Joseu Aldu.

UFC 189 World Tour je, kao što se moglo i očekivati, potpuno usijanje doživio u Dublinu, a za trenutak o kojoj govori svijet se pobrinuo Conor McGregor, kojoj je usred press konferencije Aldu oduzeo pojas, piše Fight Site.

Conor McGregor je pretjerao! Ili možda ipak nije, nego je sve to u svrhu showa? Ovo nije naš stav, ovo su dva razmišljanja MMA fanovima, od kojih niti jedan nije mogao ostati ravnodušan nakon današnjeg događanja s press konferencije u Dublinu.

Sva pitanja fanove, sve do tad izrečeno, brzo je zaboravljeno nakon što je bahati Irac napravio do sad neviđen potez. Usred davanja izjave je ustao i oduzeo prvaku pojas, na što je ovaj reagirao, no između se ubacio Dana White, koji je zaustavio Brazilca, a kasnije je Conor mirno predao pojas.

Naravno, sve je ovo dodatno raspirilo vatru oko ovog meča, a Conor je vjerojatno još više ušao u glavu Joseu Aldu. Hoće li to djelovati negativno na prvaka ili će napokon raspaliti onu vatru za koju veliki broj fanova tvrdi da Aldo još nije prezentirao, saznati ćemo tek 11. srpnja u Las Vegasu.

>>Oduševili su me hrvatski nogometaši, a ulaznice mi je poklonio Mandžukić

>>Crnogorci se naslađuju: 'Vaso Psihopata razbio Hrvata'

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:42 01.04.2015.

Sve unaprijed dogovoreno !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije