Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Čak 24 karatista idu na put dug 1300 kilometara

karate
Igor Kralj/PIXSELL
29.04.2016.
u 07:00

Na put se ide štedljivom opcijom (zrakoplov bi stajao oko 20.000 eura) jer Hrvatski karate savez već mjesecima nije dobio novac od Hrvatskog olimpijskog odbora koji je opet u velikoj financijskoj krizi.

U ponedjeljak će put francuskog Montpelliera, udaljenog 1300 kilometara, autobusom otputovati 24 najbolja hrvatska karatista koje ondje čeka nastup na 51. europskom prvenstvu.

Na tom natjecanju Maša Martinović (više od 68 kg) i ekipa (Bujas Čelan, Saleš, Tubić, Lenard) branit će zlatne medalje osvojene u Istanbulu, a na put se ide štedljivom opcijom (zrakoplov bi stajao oko 20.000 eura) jer Hrvatski karate savez već mjesecima nije dobio novac od Hrvatskog olimpijskog odbora koji je opet u velikoj financijskoj krizi. 

>> Srebro i četiri bronce hrvatskih karatista u Salzburgu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije