Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prosincu trenira

Cainova operacija uspješna, mogao bi se vratiti u ožujku

Cain Velasquez
MMA Fighting
25.10.2014.
u 14:54

"Očekujemo da već u prosincu počne s treninzima. Imamo cijeli studeni i ostatak listopada za oporavak, a iskreno se ne sjećam da li je Cain ikad toliko dugo pauzirao"

Cain Velasquez je uspješno odradio operaciju i sad počinje oporavak. Njegov trener je uvjeren da bi se prvak mogao vratiti borbama već u ožujku iduće godine.

Samo je nesreća udaljila Caina Velasqueza od nastupa na UFC 180, jer kako drugačije opisati ozljede, koje se toliko često događaju. No, što je tu je, prvak je već odradio operaciju i sad počinje vrijeme oporavak i rehabilitacije, no njegov trener Javier Mendez je uvjeren da bi se Cain mogao vrlo brzo vratiti.

"Očekujemo da već u prosincu počne s treninzima. Imamo cijeli studeni i ostatak listopada za oporavak, a iskreno se ne sjećam da li je Cain ikad toliko dugo pauzirao", rekao je Mendez.

Ukratko je i prokomentirao ozljedu: "To je priroda ovog sporta, koji je sastavljen od toliko različitih disciplina i mislim da nikad nećemo biti u stanju zaustaviti to. Nije samo jedna disciplina tijekom koje se ozljeđuju, viđam borce koji doživljavaju ozljede kod svih vrsta sparinga. Najmanje se ozljeda npr. događa kod boksa, a mislim da se najviše ozljeđuju hrvači."

Na pitanje kad bi se Cain mogao vratiti borbama, dao je vrlo optimističan odgovor: "Očekujemo da bi se Cain mogao boriti u ožujku iduću godine." Nadamo se da je njegov trener u pravu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije