Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misterij

Bugarski hrvač trebao na OI, ali je nestao i nitko ne zna gdje je

Hrvanje
Zeljko Lukunic/PIXSELL
19.07.2016.
u 12:32

"Bezuspješno smo ga pokušali kontaktirati, čak ni njegov trener ne zna gdje se nalazi. Ljuben je i otprije znan kao emocionalno vrlo nestabilna osoba"

Bugarski hrvač slobodnog stila Ljuben Ilijev izbrisan je s popisa putnika za Olimpijske igre u Rio de Janeiru jer Bugarski olimpijski odbor već 15-tak dana ne zna gdje se nalazi.  

Ilijev (27) je bio jedan od favorita za olimpijsku medalju u kategoriji do 125 kilograma, no nestao je nakon što je otišao na pripreme početkom srpnja u Rusiju. 

"Bezuspješno smo ga pokušali kontaktirati, čak ni njegov trener ne zna gdje se nalazi. Ljuben je i otprije znan kao emocionalno vrlo nestabilna osoba", kazao je trener bugarske reprezentacije Valentin Rajčev.

Ilijev je 2013. godine osvojio broncu na Europskom prvenstvu, a godinu prije je proveo pet dana u zatvoru zbog tučnjave s policajcima. Bugarska je tradicionalno dobra u hrvanju, a Bugari imaju 16 hrvačkih zlata sa Olimpijskih igara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije