Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OI mladih

Brigiti Matić još jedna medalja, ovaj put bronca

Brigita Matić
Jurica Galoić/Pixsell
21.08.2014.
u 15:41

Nakon zlata u svojoj težinskoj skupini (78 kg), Brigita se okitila kolajnom i u skupnom natjecanju

Osamnaestogodišnja splitska džudašica Brigita Matić na Olimpijskim je igrama mladih u Nanjingu osvojila i drugu medalju. Nakon zlata u svojoj težinskoj skupini (78 kg), Brigita se okitila kolajnom i u skupnom natjecanju u kojem je nastupilo 13 ekipa imenovanih po džudaškim velikanima.

Kao članica ekipe Douillet, Brigita je osvojila broncu u čemu je ona sudjelovala s dvije pobjede (protiv ekipa Yamashita i Nevzorov). Matić je tako još jednom pobijedila Samardžić, baš kao i u pojedinačnom finalu.

>> Brigita Matić osvojila prvo hrvatsko zlato na OI mladih

>> Spektakularan dan za hrvatsku delegaciju na Olimpijskim igrama mladih u Kini

Komentara 1

KA
kajinx
02:34 30.08.2014.

Brava Brigita !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije