Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE BURNU PRESSICU

Briggs upao na 'pressicu' i provocirao Klička i Leapaija: 'Stvarno sam ga htio udariti'

Vladimir Kličko, Alex Leapai i Shannon Briggs
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
23.04.2014.
u 09:46

Briggs je od Klička tražio da se bori s njim, dok je Leapaija nazvao budalom. Australac je izgubio živce i htio se obračunati s Amerikancem, međutim zaustavio ga je Ukrajinac.

Burno je bilo u Düsseldorfu na konferenciji za medije koja je upriličena uoči subotnjeg meča za naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između Ukrajinca Vladimira Klička i Australca Alexa Leapaija.

Međutim, za 'probleme' nisu krivi ni Kličko ni Leapai, već 42-godišnji američki boksaš Shannon Briggs, koji je upao na konferenciju te počeo provocirati Ukrajinca i Australca.

Amerikanac je od Klička tražio da se bori s njim, dok je Leapaija nazvao budalom. Australac je izgubio živce i htio se obračunati s Briggsom, međutim zaustavio ga je Kličko.

- Vladimir me smirio i rekao mi na se fokusiram na našu borbu. Stvarno sam htio udariti Briggsa - rekao je Leapai.

 

Briggsa su iz dvorane izbacili zaštitari, a Kličko je kroz smijeh komentirao:

- Nikad nisam morao obuzdavati protivnika na konferenciji za novinare.

Inače, u subotnjem meču Vladimir će braniti naslove prema WBA, IBF, WBO i IBO verzijama u teškoj kategoriji.

>> Spas za profi-boks: Wild, Wild, Wilder...

Komentara 1

Avatar pekarr
pekarr
11:04 23.04.2014.

čisti primjer da "evolucija" nekada i nemora ići u naprijed i u pozitivnom smjeru... da se netko nebi bezveze zakačio na udicu...ne mislim zbog boje kože...nego zbog mentaliteta pračovjeka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije