Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u studenome

Brestovac nastupa na turniru teškaša Glory 35, otvara revanšom protiv Wilnisa!

08.03.2014., Zagreb - Borilacki turnir Glory 14 koji se odrzava u zagrebackoj Areni. Mladen Brestovac - Jahfarr Wilnis. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/5
28.09.2016.
u 11:52

Mladen je prije ovog nastupa trebao biti dio FFC-jevih 26 eventa, no Damian Garcia otkazao mu je u posljednji trenutak.

Mladen Brestovac nastupit će 5. studenog u Nici na turniru teškaša Glory 35 koji bi trebao odrediti idućeg izazivača u kraljevskoj kategoriji. Najboljem hrvatskom kick-boksaču prva će prepreka biti stari poznanik Jahfarr Wilnis, piše Fight Site.

Podsjetimo, “The Scorpion Sting” već se susreo s nizozemsko-surinamskim borcem na priredbi Glory 14 u Zagrebu i tom je prigodom ostvario pobjedu brutalnim high-kick nokautom. Novi dvoboj s Wilnisom drugi mu je nastup na turniru ovog tipa. Borbu je najavio u razgovoru s Fight Siteom.

“Očekujem drukčiju borbu od one u Zagrebu. Sigurno je mnogo napredovao i smatram da je psihički i fizički na znatno višoj razini nego prije. Znam da me ovaj put očekuje teži meč. S druge strane, meni će sigurno pomoći iskustvo iz borbe sa svjetskim brojem jedan – Ricom Verhoevenom, ali opet, bitno je reći da je svaki borac drukčiji. Svaka borba priča je za sebe, a Gloryjevih top 5 svi su tu negdje”, prokomentirao je Brestovac.

Trebao je Mladen prije ovog nastupa biti dio FFC-jevih 26 eventa, no Damian Garcia mu je otkazao u posljednji trenutak.

“Žao mi je što nije došlo do tog meča. Trenirao sam gotovo cijelo ljeto za ovu borbu, ali nema veze, to je normalno u ovom sportu. Naviknut sam već, nije ovo ni prvi ni zadnji put.”

S obzirom na to da je zbog FFC-ja već bio u jako dobrom treningu, Mladen je samo nastavio s pripremama koje je ipak morao malo prilagoditi.

“Nakon otkazivanja nastupa u Linzu, samo sam nastavio s pripremama. Ali sada ću prilagoditi treninge za dva meča u istoj večeri. Ipak je ovo turnirski tip natjecanja i to je drukčije tako da su malo izmijenjeni treninzi za ovaj nastup.”

Drugi par još uvijek je nepoznat, ali Brestovac pretpostavlja koja bi se imena mogla tamo naći.

“Ismael Londt, Benjamin Adegbuyi, Anderson Silva i Hesdy Gerges – mislim da će se u drugom polufinalnom paru naći dvojica od ove četvorice”, zaključio je Brestovac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije