Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavljeni borac

Branko Cikatić novi je počasnik Kuće slave splitskog sporta

Branko Cikatić
Tino Jurić/Pixsell
16.12.2014.
u 20:45

Iza sebe je Cikatić ostavio legendarnog kapetana rukometne reprezentacije Hrvatske Petra Metličića.

Proslavljeni borac Branko Cikatić novi je član Kuće slave splitskog sporta. Tako je odlučio Odbor časti na svojoj sjednici.

Iza sebe je Cikatić ostavio legendarnog kapetana rukometne reprezentacije Hrvatske Petra Metličića.

Inače, ovo je osma godina izbora u Kuću slave splitskog sporta, a Cikatić se pridružio nizu sportskih velikana kojih je do sada primljeno dvadeset i pet. Nikada u povijesti izbora Odbor časti kojeg čine deset splitskih uglednika, deset sportaša specijalista i sedam sportskih novinara, nije imao tako težak posao, bila je to velika bitka između dvojice velikana, a Cikatić je pobijedio u repesažu.

U prvom krugu Cikatić je imao 16 glasova, Metličić 11, a kako je za ulazak u Kuću slave potrebna dvotrećinska većina majstor borilačkih vještina ušao je u repesaž u kojem je dobio 21 glas.

>>Bernardova obitelj: Cikatić laže, Mike nije imao sidu!

Komentara 2

DU
Deleted user
21:08 16.12.2014.

Zaslužio je to. Čovjek je živuća legenda.

Avatar damtiga
damtiga
22:52 16.12.2014.

"Počasnik"? Nikad čuo. U svom poduljem životu naučio sam što su "počast", "počastiti", "počasnica", "počasni", "počaščivati", ali "počasnik"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije