Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO

'Bosanska zvijer' predala se policiji, obitelj tvrdi da je nevin!

Tomislav Spahović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
28.04.2016.
u 17:32

Jedan od najboljih bosanskohercegovačkih MMA boraca, Tomislav “The Beast” Spahović predao se MUP-u Kantona Sarajevo u četvrtak, pišu BH mediji, a prenosi Fighsite.

Spahović, kojega zovu i ''bosanska zvijer'', predao se u pratnji svog odvjetnika Omara Mehmedbašića, no pojedinosti se za sada ne znaju.

Podsjećamo, Spahovića se tereti da je prošlog petka usmrtio Amila Geca u sarajevskom naselju Buča otkada je bijegu. Spahovićeva obitelj tvrdi da je Tomislav nevin.

S obzirom na to da mu je ranije određen pritvor, bit će prebačen u Kazneno-popravni zavod Sarajevo. Odvjetnik Mehmedbašić za Klix.ba rekao je kako je Spahović negirao krivnju i predao se zbog raspisane potjernice.

>> Izdana tjeralica za najpoznatijim MMA borcem, sumnja se da je počinio ubojstvo!

Komentara 3

MA
Matej7007
21:46 28.04.2016.

Pucao je nevino...

BJ
Bjelovar112
20:08 28.04.2016.

bez veznog li naziva zvijer sta taj borac nije covijek? pa i on je gubio borbe

DU
Deleted user
20:30 28.04.2016.

Dopingirani patuljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije