Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u ringu

Borac doživio nokaut, a onda se dogodilo nešto neočekivano

borba
Foto: Screenshot/You Tube
22.03.2017.
u 14:05

Na 54. eventu ove promocije talentirani borac Ryse Brink (3-1) vrlo je brzo uzdrmao, a zatim i dokrajčio svog protivnika Joea Nehma (1-3). No onda kreće prava drama i dezorijentirani Nehm započinje novi dvoboj, ali ovoga puta sa sucem

Posao suca nije nimalo lagan, a još jedan dokaz da se oni mogu naći u nezahvalnim i neočekivanim situacijama dolazi nam s KnockOut Promotions priredbe koja se prije nekoliko dana održala u Grand Rapidsu.

Na 54. eventu ove promocije talentirani borac Ryse Brink (3-1) vrlo je brzo uzdrmao, a zatim i dokrajčio svog protivnika Joea Nehma (1-3). No onda kreće prava drama i dezorijentirani Nehm započinje novi dvoboj, ali ovoga puta sa sucem kojeg uspijeva zamijeniti sa svojim protivnikom, piše Fightsite.

Naime, poraženi iz ovog dvoboja prvo je instinktivno srušio, a zatim uzeo leđa i započeo s gušenjem nesretnog suca.

Ozbiljnije posljedice u konačnici su spriječile službene osobe i članovi Nehmovog tima.

>>'Trebao sam se boriti s Cro Copom, ali zaista sam sretan što je moja 50. borba protiv Sonnena'

Komentara 3

OB
ObrenM
16:12 22.03.2017.

Plemenita vjestina.

DU
Deleted user
17:19 22.03.2017.

lik je bio nokautiran i nije uopče skužio da je sudac prekinuo meč. Nije ni skužio da sudac nije protivnik. To je česta pojava u mma-u. Toliko si ošamučen da neznaš uopče aj se događa.

BL
Blizard
02:26 23.03.2017.

Mene interesuje ,jeli sudac pružio bilo kakav otpor ..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije