Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mayweatheru prednost

Boksački prvak koji je sparirao s McGregorom: Floyd to može završiti jako brzo!

Mayweather - Berto
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
25.05.2016.
u 19:59

“Iz našeg sam sparinga naučio da profesionalni boksač u stojci pobjeđuje profesionalnog MMA borca u bilo koje doba dana"

Prije otprilike tjedan dana se pojavila snimka sparinga između Conora McGregora i bivšeg boksačkog prvaka Chrisa Van Heerdena. Njihovi treninzi protumačeni su kao dio pripremnog procesa za dvoboj između UFC-ove zvijezde i Floyda Mayweathera, a svoj pogled na održavanje potencijalnog meča dao je i južnoafrički borac koji je iz prve ruke osjetio što je McGregor u stanju ponuditi boksu, piše Fight Site.

“Uvijek je postojalo pitanje kako bi izgledala borba u stojci između MMA borca i boksača tako da sam bio jako uzbuđen uoči ovog sparinga. S rukavicama od 16 unci me nije nimalo uzdrmao, ali s onima od četiri je to jedna druga priča. S umirovljenim Floydom, Cornor je vjerojatno najveće aktivno ime u svijetu borbe. Zna kako koristiti ruke i kako se boriti. Ima dobru preciznost i tajming, a njegov najbolji udarac bila bi kontra ljevicom”, započeo je Južnoafrikanac.

Boksu prednost u stojci

“Iz našeg sam sparinga naučio da profesionalni boksač u stojci pobjeđuje profesionalnog MMA borca u bilo koje doba dana. Ništa ne oduzimam od njega, on je prvak, no njegovo područje je MMA i niti jedan boksač ne bi trebao stupiti u oktogon s njim, a ista priča se odnosi i na MMA borce koji ne bi trebali stupiti u ring s boksačima.”

Jednostrana borba koju Mayweather može završiti jako brzo

“Mayweather pobjeđuje bez ikakve dvojbe. Tko pobjeđuje Mayweathera? On je najbolji. Bila bi to jednostrana borba, ali nikad ne znate… za pobjedu vam može biti dovoljan jedan udarac i McGregoru može sjesti, ali ne na Floydu. Mayweather će ga zaustaviti i nokautirati. Ne znam kad, jer ovisi o tome kako će pristupiti ovoj borbi, ali u stanju je to završiti jako brzo. Nema šanse da u ovom životu McGregor pobijedi Floyda u boksačkom dvoboju”, zaključio je Van Heerden.

>>Stipe Miočić: Cro Copa sam pozvao na svadbu, obećao je da će doći!

Komentara 2

PM
pametnjakovic-mlađi
20:21 25.05.2016.

Je li uopce upitno tko bi pobijedio u ovoj borbi? Nikad poraženi boksač ili netko tko je nekad davno boksao???

ED
Edomajka
22:55 25.05.2016.

Svi koji se razumiju u borilacke vjestine znaju da je boks i mma ili ti kickbox dvije potpuno razlicite vjestine i da se to ne moze usporedivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije