Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođen spektakl

Boksački dvoboj Klička i Furyja ponovno otkazan

Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
24.09.2016.
u 10:55

Medicinska komisija koja je pregledala Furya zaključila je da "on zdrastveno nije sposoban za borbu", a to je već drugi puta da se zbog Furya odgađa meč s Kličkom, kome je 28-godišnji Englez uzeo titulu prošle godine u Duesseldorfu

Dvoboj za naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između prvaka Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Vladimira Klička, koji se trebao održati 29. listopada u Manchesteru, ponovno je otkazan zbog Britančeve nespremnosti.  

Medicinska komisija koja je pregledala Furya zaključila je da "on zdrastveno nije sposoban za borbu", a to je već drugi puta da se zbog Furya odgađa meč s Kličkom, kome je 28-godišnji Englez uzeo titulu prošle godine u Duesseldorfu.

Ranije ove godine "uzvrat stoljeća" je otkazan jer je Fury navodno ozlijedio gležanj, a kasnije se ispostavilo da je pao na doping-testu na zabranjenu supstancu nandrolon zbog čega će u studenome morati pred istražnu komisiju.

Sada nisu navedeni razlozi otkaza, već je Fury proglašen nesposoban te mu je ukazano da će se "morati liječiti ako želi nastaviti trenirati". 

Fury je već izgubio pojas po verziji IBF jer je istekao rok u kome je bio obvezan braniti taj naslov. Prošlog mjeseca Fury i Vladimir Kličko su se trebali susresti na konferenciji za tisak, ali se kontroverzni engleski boksač nije pojavio jer mu se navodno pokvario automobil.  

Komentara 4

DH
dalibor.hren
11:49 25.09.2016.

Koliko puta može odgađati meč?

SC
schwertransport
11:25 24.09.2016.

Bravo klicki su tako unistili boks pa neka i britanac ga jos malo unisti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije