Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni boksač

Boksačka zvijezda Manny Pacquiao (38) vraća se u ring

Manny Pacquiao vs Timothy Bradley
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
11.01.2017.
u 15:04

acquaio je nedavno izabran za senatora na Filipinima, a "Pac-Man", što je Pacquaiov nadimak, u karijeri je ostvario 58 pobjeda, od čega je 38 nokautom, te upisao šest poraza

Boksačka zvijezda Manny Pacquiao (38) vraća se u ring kako bi odradio oproštajnu turneju sa četiri borbe.

Premda se u travnju prošle godine službeno oprostio od boksa nakon pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Timothyja Bradleyja, nije dugo izdržao izvan ringa.

Legendarni filipinski boksač će tijekom 2017. odraditi 'oproštajnu turneju' tijekom koje će imati četiri borbe. Prva je na rasporedu 23. travnja kada će odmjeriti snage protiv Australca Jeffa Horna.

Za sada nije poznato gdje će biti borba, u kombinacijama su Australija i Ujedinjeni Arapski Emirati.

"Nakon ove borbe imamo u planu odraditi jednu borbu u Rusiji u srpnju, potom negdje u Europi koncem rujna, a koncem godine imat će i jednu borbu u SAD," kazao je njegov promotor Bob Arum.

Pacquaio je nedavno izabran za senatora na Filipinima, a "Pac-Man", što je Pacquaiov nadimak, u karijeri je ostvario 58 pobjeda, od čega je 38 nokautom, te upisao šest poraza i dva neodlučena rezultata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije