Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam 'slistio' platu

Bob Sapp se počastio u Zapruđu: 'Sva sreća da smo imali dovoljno mesa'

Bob Sapp
Foto: Chevo’s Grill Facebook / Josip Posavec
20.01.2017.
u 14:01

Sapp ih je oduševio svojom srdačnošću, neposrednošću i zafrkancijom.

Bob Sapp stigao je u Zagreb zbog Munja Fighting Championship spektakla koji će se u subotu održati u Kutiji šibica, a pozornost izazvi gdje god se pojavi. Dva metra visoki i preko 150 kilograma težak borac - šoumen posjetio je i restoran u Zapruđu - Chevo’s Grill.

- Nismo imali pojma da dolazi, pa je sreća da smo imali dovoljno mesa - Bob je, naime, slistio cijelu jednu našu platu (to vam je 850 grama mesa, plus dvije lepinje, plus porcija šampinjona i porcija pomfrita) te je načeo drugu, ali onda je posustao, pa nas je zamolio da mu ostatak spakiramo za van. Valjda se ovi u Westinu gdje je odsjeo neće ljutiti zbog mirisa ćevapa u predsjedničkom apartmanu - objavili su iz restorana na svom Facebook profilu te objavili fotografije s legendarnim borcem.

Dodali su kako ih je Sapp oduševio svojom srdačnošću, neposrednošću i zafrkancijom.

- Posebno nas je iznenadio time što se unatoč snijegu i ovim niskim temperaturama skinuo kako bi pozirao ispred restorana - poručili su.

Komentara 2

KA
kažemja
18:53 20.01.2017.

Kralj!!!

BL
Blender
20:03 20.01.2017.

Mis mali :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije