Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaganje boraca

Bellator 172: Mitrione gotovo deset kilograma teži od Fedora

Fedor
Foto: Screenshot
1/2
18.02.2017.
u 09:20

Matt Mitrione bio je vrlo težak, odnosno njegovih 116.5 kilograma je slična težina kao i kod posljednje borbe, koji je jesenas odradio protiv Olija Thompsona u Londonu

Izvagani su svi sudionici sutrašnjeg Bellator 172 eventa, kojeg predvode Fedor Emelianenko i Matt Mitrione, koji je na današnjeg vaganju ima gotovo deset kilograma više od ruskog borca, piše Fight Site.

Matt Mitrione bio je vrlo težak, odnosno njegovih 116.5 kilograma je slična težina kao i kod posljednje borbe, koji je jesenas odradio protiv Olija Thompsona u Londonu. Fedor je izvagao gotovo deset kilograma manje, što bi moglo značiti da će sutra u kavezu biti brži borac.

Svi borci su prošli i zadovoljili, no problema je bilo kod Josha Koschecka i to ne s težinom nego s medicinskim nalazima. On je poslan da ponovi neka testiranja, da bi na kraju sve ispalo u redu te će on sutra otvoriti glavni program eventa protiv Mauricia Alonsa.

>>Povratak Fedora Emelianenka u najboljem Bellatoru do sada!

Bellator 172 – Rezultati vaganja (rezultati su u lbs)

Fedor Emelianenko (236) vs. Matt Mitrione (257.5)
Patricky Freire (155.9) vs. Josh Thomson (155.2)
Cheick Kongo (241.6) vs. Oli Thompson (230.7)
Veta Arteaga (126) vs. Brooke Mayo (126)
Mauricio Alonso (169.5) vs. Josh Koscheck (169.9)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije