Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džudo

Barbara Matić obranila naslov svjetske prvakinje

Barbara Matić
Mario Krvavac
25.10.2014.
u 14:35

- Nisam uspjela biti dvostruka europska, ali sam postala dvostruka svjetska prvakinja. Imala sam grč prije borbe s Nizozemkom, no onda je bilo lakše

Splićanka Barbara Matić (70 kg) obranila je u Ft. Lauderdaleu naslov svjetske juniorske prvakinje u džudu osvojen lani.  U prvom kolu pobijedila je Brazilku Veigu (nakon samo minute borbe), u drugoj rundi nadjačala je Njemicu Pueschel, a u četvrtfinalu Nizozemku Van Dijke  i tako joj uzvratila za poraz u finalu Europskog prvenstva. U polufinalu joj nije uspjela nauditi Francuskinja Heleine, dok je u borbi za zlato Barbara nadmudrila Britanku Daley.

- Nisam uspjela biti dvostruka europska, ali sam postala dvostruka svjetska prvakinja. Imala sam grč prije borbe s Nizozemkom, no onda je bilo lakše. U nedjelju je ekipno natjecanje, mi smo europske prvakinje i nadamo se ćemo minimalno obraniti svjetsku broncu - kazala je Barbara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije