Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazan meč

Barao: Dillashawu bih najradije otkinuo glavu!

Renan Barao
Fight Site
01.09.2014.
u 10:55

"Obavljao sam dehidraciju u kadi. U jednom trenutku sam se onesvijestio, udario sam glavom i odveli su me u bolnicu. Ne sjećam se što se dogodilo prije i nakon toga"

Renan Barao propustio je priliku vratiti pojas prvaka u bantam kategoriji u svoje vlasništvo. Problemi sa skidanjem kilaže za meč s T.J. Dillashawom rezultirali su otkazivanjem meča i veliko je pitanje kada će mu se  ukazati nova prilika, piše Fight Site.

T.J. Dillashaw obranio je naslov i nokautirao na brzinu pronađenog protivnika. Joe Sato je izdržao do pete runde, ali na kraju je u meču karijere ipak završio nokautiran. Dillashaw je još prije meča izjavio da se Barao uplašio što se nije nimalo svidjelo bivšem prvaku koji je objasnio što se sve događalo i zašto je morao otkazati meč. 

"Obavljao sam dehidraciju u kadi. U jednom trenutku sam se onesvijestio, udario sam glavom i odveli su me u bolnicu. Ne sjećam se što se dogodilo prije i nakon toga. Sjećam se da su me probudili u bolnici. Bio sam uredu, težina mi je bila kao i uvijek prije meča. Sve je teklo dobro. Problem je što sam udario glavom u kadu.  Uvijek na isti način skidam kilažu prije meča, sve je bilo isto kao i u posljednjih 35 mečeva. Problem je bio u tome što sam se ustao prebrzo i pao sam u nesvijest. Skidam otprilike 10 kilograma. Tužan sam što nije došlo do borbe, ovo je bio moj san. Razočaran sam, želim se vratiti i boriti s Dillashawom. Govorio je puno toga o meni i želim mu otkinuti glavu. Razočaran sam što sam iznevjerio UFC i fanove koji su došli, želim natjerati Dillashawa da pojede sve što je rekao o meni.", izjavio je Barao.

>>White jasno pokazao što misli o Baraovom otkazu: Svoju šansu je prokockao!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije