Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASAN SPORT

Udarac u glavu bio je koban, MMA borac preminuo u 'kavezu'

MMA
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.03.2015.
u 09:37

Zasad je registrirano devet smrti u MMA borilištima, no treba napomenuti da je većina tih smrti nastupila u nereguliranim borbama i u zemljama u kojima je MMA velika nepoznanica

Iz Azerbajdžana je stigla vijest o novoj smrti u MMA borilištu, 27-godišnji Ramin Zeynalov preminuo je za vrijeme natjecanja na MMA turniru, piše FightSite. Nesretni Ramin primio je snažan udarac u glavu nakon kojega se onesvijestio unatoč tome što je nosio zaštitnu kacigu. Liječnici mu nisu mogli pomoći, krvarenje u mozgu bilo je kobno.

Sudeći prema riječima Raminova brata Rahmana, pokojni borac bio je nositelj crnog pojasa u taekwondou, osvojio je medalju na kick boksing natjecanju te je imao iskustva u muay thaiju.

– Nije bio dovoljno spreman za ovaj meč. Bio je istinski sportaš koji je osvojio 11 medalja. Vidio sam snimku na kojoj je prikazan trenutak smrti. Nema se što prebaciti njegovu protivniku. Dobrovoljno je sudjelovao u eventu iako mu roditelji to nisu dopustili. Ipak se borio i htio je osvojiti nagradu.

– Ramin je bio najmlađi u obitelji. Nikome nije rekao da će se boriti u meču bez pravila. Slučajno smo saznali za to. Naravno da smo ga odgovarali od toga. Rekli smo mu da ima obitelj, da mu to nije potrebno, ali nije htio slušati. Nije to učinio zbog novca, to je bila njegova strast – izjavio je Raminov brat i dodao:

Zasad je registrirano devet smrti u MMA borilištima, no treba napomenuti da je većina tih smrti nastupila u nereguliranim borbama i u zemljama u kojima je MMA velika nepoznanica.

>> Ubijeni Macho i Sanders, umro Dundee...

Komentara 5

LA
laptop
10:06 30.03.2015.

Najgluplji sport treba ga zabraniti.

DU
Deleted user
11:00 30.03.2015.

To uopće nije sport

Avatar abraham73
abraham73
10:27 30.03.2015.

bolesno perverzno drustvo i taj ko to gleda i podrzava neka pripremi kupace gacice koje su otporne na vatru jer ga ceka ognjeno jezero.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije