Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renzo Gracie:

Anderson Silva i Vitor Belfort se zamalo potukli u predvorju hotela!

Anderson Silva vs Vitor Belfort
Fight Site
21.11.2014.
u 11:05

Anderson Silva i Vitor Belfort su se svađali u predvorju hotela još za vrijeme Pride FC dana, nekoliko godina prije nego što su u oktogonu zaista stali jedan nasuprot drugom

Renzo Gracie, član ugledne brazilske obitelji Gracie je ispričao da je u Abu Dhabiu bio sudionik svađe dvije brazilske borilačke legende koja je zamalo prerasla u fizički obračun, piše Fight Site.

Anderson Silva i Vitor Belfort su se svađali u predvorju hotela još za vrijeme Pride FC dana, nekoliko godina prije nego što su u oktogonu zaista stali jedan nasuprot drugom.

"Stajali su ispred hotela, svađali se, samo što se nisu potukli", rekao je Renzo za Submission Radio. "Stao sam i gledao ih. Nitko nije bio oko nas. Prišao sam im i rekao: 'Dečki, da razjasnimo jednu stvar. Ako se potučete, ja vas neću rastavljati. Sjesti ću tu i gledati jer bih stvarno volio vidjeti ovu borbu', a njih dvojica su automatski ušutili i krenuli svatko u svome smjeru".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije