Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA NADA

15-godišnji MMA borac prebio i pobijedio osam godina starijeg protivnika!

Conall Powers
Printscreen Youtube
30.04.2016.
u 09:41

Iako je još uvijek golobradi dječak, Conallu Powersu ta činjenica uopće nije smetala da se predstavi u najboljem svjetlu kad je prvi put dobio priliku nastupiti pred većom publikom

Možda se buduća MMA zvijezda stvara u američkoj saveznoj državi Montana, gdje je 15-godišnji Conall Powers impresionirao u svojoj prvoj amaterskoj MMA borbi, piše Fighsite.

Iako je još uvijek golobradi dječak, Conallu Powersu ta činjenica uopće nije smetala da se predstavi u najboljem svjetlu kad je prvi put dobio priliku nastupiti pred većom publikom. Bilo je to prije tri tjedna, na eventu promocije Intense Championship Fighting, imena ICF 24.

Powersa je čekao još jedan debitant, no osam godina stariji borac, Richard Kohlman. Borba nije bila sankcionirana, nego se je vodila kao amaterska, a samim time je bila u potpunosti legalna, iako Powers još uvijek nema niti vozačku dozvolu, dok mu je punoljetnost udaljena preko šest godina.

No, kad je borba krenula, vidjelo se koliko je ovaj mladi momak zapravo u MMA-u te koliko dobar posao radi njegov otac, koji mu je ujedno i trener. Borba nije dugo potrajala, a Powers je izgledao uistinu impresivno, što možete vidjeti u videu.

>> 'Bosanska zvijer' predala se policiji, obitelj tvrdi da je nevin!

Komentara 4

SC
schwertransport
08:32 02.05.2016.

Poslije ove borbe ufc-e pada u mojim ocima maloljetnik protiv odrasle osobe oshod borbe nije bitan svasta se moze namjestit djecaka bi trebalo smjestiti u dom gdje su mu roditelji

Avatar acivij
acivij
18:00 30.04.2016.

Idiotizam. Btw, ovog bi pobijedila i curica od 13 godina.

DH
dalibor.hren
12:43 01.05.2016.

To nije sport!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije