Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.05.2012. u 12:00

Tajnoviti Mesić ne želi reći još nešto: “Tko je dogovarao opremu članka u jednim novinama” premda “ima pouzdane informacije” i o tome. Imamo i mi.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, prekinuo je kratkotrajnu medijsku šutnju velikim razgovorom za Nacional o svemu i svačemu osim o pitanju koje kopka javnost: tko mu je posudio dva milijuna kuna za kupnju stanova? Vječni borac za “transparentnost” sada “iz principa” ne želi reći odakle mu novac. Tajnoviti Mesić ne želi reći još nešto: “Tko je dogovarao opremu članka u jednim novinama” premda “ima pouzdane informacije” i o tome. Imamo i mi. Opremu članka dogovarao je glavni urednik sa suradnicima.

No limit tarifa

Čačićeva neograničena mogućnost brbljanja

Radimir Čačić Prvi, potpredsjednik Vlade, predložio je građanima da manje razgovaraju mobitelom pa će lakše plaćati struju. On će brbljati kao i do sada, ionako ima službeni mobitel bez limita.

Fiolićeva mušterija

Šuker tvrdi da 
ne može pojesti 
20 kg mesa

Stjepan Fiolić, HDZ-ov mesar, pušten je iz pritvora nakon što je dao iscrpan iskaz istražiteljima USKOK-a. Premda se istražuje tko se okoristio milijunima državnih kuna u aferi Planinska, poseban je interes izazvala Fiolićeva izjava da je tjedno bivšem ministru Šukeru davao i po 20 kilograma mesa. Ivan Šuker demantira da je primao meso i uzvraća protupitanjem: Tko bi to sve pojeo? Nećemo odgovoriti, samo ćemo se potiho nasmijati.

Sanaderov chablis

Kupujmo hrvatsko, ali ne na mojoj jahti

Ivo Sanader, bivši premijer, nije još odlučio gdje će ljetovati, ali je Slobodna otkrila gdje je i kako godinama provodio ljeto prije pojave jahte Malo vitra. Na tjedan dana bi zakupio 35-metarski jedrenjak Romanca po cijeni od 20.000 eura što bi, uz probrane delicije i vino, doseglo i do 30 tisuća. Bračnom paru Sanader društvo su na brodu pravili Luka Bebić, Božo Biškupić i Mario Zubović, ali i Branko Lustig, a na pola milje udaljenosti policijski gliser. Svjedok bakanalija požalio se novinaru da Sanader nije volio hrvatska vina, već se točio uvozni chablis i shiraz. Sad znamo što se pilo, a znamo i tko je sve platio.

Komentara 30

GR
Gradinar
12:48 02.05.2012.

Njegova \"transparentnost\" ima čitav niz narodskih sinonima, ali - neću ih navoditi. Zato je ta \"transparentnost\" zrcalo stvarne transparentnosti - države! Bog zna kako država zagrebe ispod površine kakvu će močvaru pronaći, proporcionalnu njegovim povicima o \"pravnoj državi\"!

OB
-obrisani-
13:17 02.05.2012.

Njegov slučaj je za znanstvenu studiju o uplivu medija na javno mnjenje i neslućene dosege medijske manipulacije. To da su Hrvati dvaput birali sitnog kokošara na najviši položaj u državi jedino je objašnjivo glupošću naroda ili ogromnom manipulativnom sposobnošću medija.

LU
Lucina
21:36 03.05.2012.

Zasto je ovaj punoglavac tako zamisljen sigurno misli da bi ga mogla stici sudbina gadafija ili causeskua mozda se kaje za svoje grijehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?