Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistajte

VIDEO Baš poput dive...Napravite sami glamuroznu frizuru za najluđu noć

frizure
Foto: screenshot/youtube
1/5
31.12.2013.
u 14:25

Evo nekoliko prijedloga za svečane frizure koje možete napraviti i sami

Već neko vrijeme slažete kombinacije za ispraćaj stare 2013.? Pronašli ste haljine, cipele, odlučili kako se našminkati..Ali ne znate što biste napravili s kosom? Evo nekoliko prijedloga za svečane frizure koje možete napraviti i sami.

Jednostavne pletenice dat će posve novi izgled ako ih složite u cvijet. Izgledat ćete baš poput pravih zvijezda s crvenog tepiha, a "cvijet" frizuru možete napraviti i sami.

Ako ste za malo romantičniji pristup najluđoj noći, možete napraviti ovo...

Baš poput pletenica, i "riblja kost" može se lijepo uklopiti u svečanu frizuru ako je napravite ovako:

Nešto jednostavnija, ali brža varijanta jest "kris- kros" frizura:

Ako se ipak želite držati klasike, dajte novi izgled visokom repu.

I ne zaboravite, na kosu prije sušenja stavite kremu protiv isušivanja i nanesite silikon za kosu ili sprej za sjaj kako biste potpuno zablistali, a vaša kosa izgledala kao da ste upravo došli iz frizerskog salona.

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
20:21 31.12.2013.

glamuroznu frizuru ni u kom slucaju ne mozete napraviti sami...mozete pokusati, no biti ce toliko ocigledno da ste "to" napravili sami da buju vam se smijali...iza ledja, doduse, ali ipak buju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije