Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravan provod

Tradicionalna Božićna bajka uz grupu Magazin

Andrea Šušnjara
Foto: PR FOTO
1/4
12.12.2014.
u 14:20

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara najavljuje odličan provod na sam Božić uz najveće hitove koji su svima prirasli srcu

Tradicionalno božićno druženje u Zagrebu godinama je rezervirano za grupu Magazin. Generacije na sam Božić, 25. prosinca pjevaju stare i nove hitove Magazina koji ove godine posebno slavi. Od ovog Božića nova adresa za najbolji Božićni party je klub H20 koji novom koncepcijom i uređenjem posljednjih mjeseci oduševljava.

'Božić mi je nadraže vrijeme u godini, a svake ga godine provedem radno u Zagrebu tako da se maksimalno trudim vrijeme prije i poslije provesti s najbližima, a koncert je ipak rezerviran za sve naše fanove i to je uvijek neopisiv osjećaj i nezaboravan provod!' – izjavila je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara i dodala: 'Upravo ovih dana se već osjeća duh nadolazećih blagdana, pa sam tako i ja posjetila splitsku rivu i probala neke od božićnih delicija kao i neizostavno kuhano vino!'

Foto: PR FOTO

Tradicionalni koncert ovog će Božića biti zaista poseban. Povodom 22 godine postojanja, Magazin priprema poseban repertoar pjesama koji će nas provesti kroz najveće hitove koji su svima prirasli srcu i koji obuhvaća sve pjevačice grupe Magazin. Piši mi, Kokolo, Ginem, Gutljaj vina, ali i noviji hitovi rasplesat će nas na najljepši blagdan.

Ulaznice za koncert grupe Magazin u pretprodaji se mogu kupiti u klubu H20 po cijeni od 50 kuna, a zbog velikog se interesa preporučuje ranija kupnja.

>> Najbolji tulum u gradu uz koncert grupe Magazin!

>>Andrea Šušnjara: Ne volim se gledati na TV-u jer mi dodaje kile

>>Šušnjara pjesmu "Još se ne bi udala" posvetila Rozgi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije