Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što televizije nude u novogodišnjoj noći?

Tamburaši i ples za ulazak u novu 2014.

nera stipičević
Foto: Dario Njavro/HTV
1/4
21.12.2013.
u 18:30

Pet parova pobjednika prijašnjih sezona “Plesa sa zvijezdama” opet se natječu za pobjedu na podiju

Televizijske kuće novogodišnje programe čuvaju u tajnosti do samog kraja. No, uspjeli smo saznati što će se na Silvestrovo gledati na HTV-u i zaključak je - bit će to rasplesano-raspjevana TV-proslava. Naime, u program slavlja oko 20 sati uvest će nas glumac Dražen Čuček u ulozi voditelja emisije “Pa i nisi bila tako loša” u kojoj će pjevati Miro Ungar, Davor Gobac, Ronald Braus... Slijedi specijalno, novogodišnje izdanje showa “Ples sa zvijezdama” u kojem će se natjecati pet pobjedničkih parova iz prijašnjih sezona. Naklonost i što bolje ocjene žirija umijećem na plesnom podiju pokušat će osvojiti Franka Batelić i Ištvan Varga, Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, Mario Valentić i Ana Herceg, Barbara Radulović i Robert Schubert te Luka Nižetić i Marija Šantek. Voditelji su, treba li to uopće reći, Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Glazbeni blok oko 23 sata u kojem nastupaju Boris Novković, Goran Karan i mnogi drugi vode Karmela Vukov Colić i Mirko Fodor. A sam ulazak u novu 2014. obilježit će, doznajemo, tamburaši, njih čak 90, koji će u atmosferi zagorske kleti izvesti čak 66 starih tradicijskih hrvatskih pjesama u emisiji prigodnog naslova “Ispili, popili”.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:41 23.12.2013.

Ako na slijedećim izborima netko najavi ukidanje RTV pretplate ja ću glasati za njega, ma o kojim da se izborima radilo. Ako treba i besplatno ću ga reklamirati. Čak i ako sve ostane samo na obečanju glasat ću za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije