Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistajte na dočeku

Pogledajte kakve cipele izabrati za svečani outfit

Modni stajling Alme Premrl Zoko
Foto: Nikola Zoko
1/5
18.12.2014.
u 17:16

Ususret Novoj godini najveći domaći proizvođač obuće Borovo i modna stilistica Alma Premerl Zoko predložili su nekoliko stylinga za doček

Gležnjače su apsolutni modni hit sezone i upravo u njima uđite u 2015. godinu.

Ovaj tip obuće idealan je za doček Nove godine u planinama ili za ludi ples na gradskim trgovima. Ne zaboravite modne detalje: šal, kapu i rukavice.

I da, umjesto simboličnog crvenog detalja, obujte ružičaste Borovo gležnjače. Za doček Nove godine na tulumu, visoke pete zamijenite ugodnim startasicama od trapera koje su u zimskoj kolekciji upotpunjene vunenim detaljima i toplom podstavom.

Foto: Nikola Zoko

Foto: Nikola Zoko

Za one zimogroznije prikladniji je doček Nove godine u zatvorenim prostorima poput hotela, kafića, restorana. U kakvoj obući plesati cijelu noć? Kvalitetna salonka s potpeticom 5-7 cm odličan je izbor za one koji ne napuštaju plesni podij.

Uz salonke, hit su i polučizmice napravljene od kože i laka. I za kraj, za one koji su s modom na „ti“ savjet više: na Silvestrovo budite prave „mačke u čizmama“ kojih u aktualnoj Borovo kolekciji ima za sve oblike stopala i listova.

Borovo obuća proizvedena je od visokokvalitetnih materijala u tvornici u Vukovaru i velikim je dijelom ručni rad. Domaći proizvod s tradicijom i iskustvom od preko 80 godina.

>>Evo kako odabrati idealne čizme u skladu s građom tijela

Komentara 2

PA
Paton
17:57 18.12.2014.

ja za svoju grožđicu biram patike, jadna grožđica...

PA
Paton
17:58 18.12.2014.

i roza jaknu za sveukupni dojam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije