Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivne reakcije

Internet se 'zapalio' zbog ove božićne reklame – pogledajte je do kraja!

Foto: Youtube Screenshot
1/5
09.12.2016.
u 09:45

Tema priče stariji je gospodin koji samoinicijativno kreće učiti engleski jezik

Božićna reklama poljske stranice za aukcije Allegro osvojila je milijune gledatelja svojom zanimljivom pričom. Video je dosad pregledan više od 7 milijuna puta, a tema priče stariji je gospodin koji samoinicijativno počinje učiti engleski jezik. 

Ulaže zaista mnogo truda, a kroz tri minute videa prikazan je kako uči jezik u tramvaju, kupaonici, obraća se prolaznicima i vježba znanje jezika. Ali, koji je razlog njegove upornosti? Naime, reklama završava dolaskom djeda kod obitelji u Ujedinjeno Kraljevstvo za Božić.

Prvi put upoznaje svoju malenu unuku te joj se obraća na njezinom materinjem jeziku: "Bok, ja sam tvoj djed", poručuje djevojčici na engleskom. Pogledajte što je izazvalo toliko pozitivnih reakcija kod ljudi: 

 

>> Anka Mrak-Taritaš nagodila se zbog neovlaštenog korištenja glazbe

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:32 09.12.2016.

Zovite vatrogasce! Opet se zapalio internet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije