Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čarolija božićnog duha

Veseli mališani na Adventu u Klovićevim dvorima dočekali omiljenog Djeda Mraza

Advent u Klovićevim dvorima
Foto: PR FOTO
1/7
08.12.2016.
u 12:29

Najpoznatiji djedica i najpoznatiji Finac na svijetu, Djed Mraz, završio je svoj dvodnevni posjet Zagrebu, gradu s najboljim europskim adventom i za kraj posjetio Advent u Klovićevim dvorima, koji je sa svojim poznatim „okvirom za slikanje“ napravio idealnu božićnu kulisu za fotografiranje djece s najpoznatijim Fincem na svijetu. Stotine mališana nije krilo oduševljenje posjetom najdražeg djedice te mu je spremno otkrivalo svoje najveće tajne – božićne želje.

Nakon što je prvi dan svojom kočijom obišao advente u centru grada, Djed Mraz je drugi dan svog boravka u Zagrebu odlučio posjetiti Gornji grad i tako razveselio najmlađe na čak tri lokacije. U trenutku kad je Djed Mraz sišao iz svoje kočije i kročio na zasnježeni Plato Gradec Adventa u Klovićevim dvorima, čarolija božićnog duha ugrijala je sve prisutne. Nakon uvodnog pozdrava Djeda, djeca su jedva dočekala ispričati mu koliko su bili dobri, fotografirati se s njim i vratiti kući s najljepšom adventskom fotografijom i divnom uspomenom, a prije odlaska im je bradati djedica, koji je dobio nekoliko pisama, poručio kako je bitno biti dobar iako to ponekad nije lako.

Nakon boravka u glavnom gradu, kojeg su organizirali Veleposlanstvo Finske, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba, Djed Mraz, koji nije krio oduševljenje najljepšim pogledom na grad, vraća se kući svojim sobovima, vilenjacima i Baki Mraz.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije