Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na platou Gradec

Subotnja špica na Adventu u Klovićevim i besplatni koncerti Dino Dvornik tribute banda i Nole

Advent u Klovićevim
Foto: PR FOTO
1/5
07.12.2016.
u 14:01

Nakon spektakularnog otvaranja i odličnog prvog tjedna Adventa u Klovićevim dvorima, na platou Gradec sprema se još jedno vikend-ludilo. Najljepša adventska fotografija s pogledom na zagrebačku katedralu, koja je već prvog dana postala pravi hit na društvenim mrežama, čeka posjetitelje i u nastavku Adventa u Klovićevim dvorima, a posebna gastronomska ponuda oduševit će posjetitelje i u nadolazećim danima Adventa, odnosno do 31. prosinca, do kada traje ovaj gornjogradski advent.

U vikendu koji slijedi za najzabavnije večernje trenutke i rasplesanu čaroliju blagdana pobrinut će se dva odlična benda – Dino Dvornik Tribute Band, s kojim će se svi posjetitelji prisjetiti najdražih pjesama kralja hrvatskog funka i Nola, bend koji će sigurno sve prisutne odvesti „Iznad oblaka“ svojim najpopularnijim hitom. I tijekom dana u Klovićevim dvorima, u atriju te na platou Gradec neće biti ništa manje zabavno.

Uz bogatu i jedinstvenu gastronomsku ponudu, Advent u Klovićevim dvorima ponudit će zabavu za cijelu obitelj – posjet klizalištu, odlazak na radionice i predstave koje će razveseliti mališane. Posjetitelji će moći otkriti najljepši pogled i doživjeti ambijent najbolje subotnje špice. Također, ove će subote, 10. prosinca, posjetitelji svoje kuhano vino, punč ili čaj moći ispijati iz prekrasne adventske šalice. Upravo kupnjom ove šalice, čija cijena iznosi 35 kuna, mogu donirati sredstva udruzi „Mogu sve“, koja promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo, a od 12 sati svi će se moći družiti s članovima udruge i saznati sve o njihovu radu.

Svakog će tjedna na pozornici na Gradecu posjetitelje tijekom Adventa zabavljati nastupi brojnih bendova i izvođača, a već dobru atmosferu na platou Gradec dodatno će zagrijati Detour, Sara Renar, Marko Tolja i Gretta, koji su na programu sljedećih vikenda jednog od najposjećenijih zagrebačkih advenata.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije