Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam ih razmazila'

Majku su napali da je pretjerala s božićnim darovima, ove godine djeci kupuje još!

Foto: Facebook/Emma Tapping
1/3
14.12.2016.
u 14:00

Pod božićnim drvcem svako njezino dijete dočekat će 96 darova u vrijednosti od 1500 funti

Emma Tapping (36) iz mjesta Isle of Man majka je troje djece, a prošle godine svakom djetetu darovala je 87 darova. Zbog toga je primila mnoštvo kritika drugih roditelja, ali unatoč tome ove godine odlučila ja nadmašiti samu sebe. Ove godine svako dijete dočekat će 96 darova u vrijednosti od 1500 funti. 

Prošle godine pohvalila se borom pod kojim se nalazilo više od stotinjak darova, ali obranila se rekavši da njezina djeca nisu razmažena. – I ove godine objavit ću fotografiju svog božićnog drvca, ako vam se ne sviđa nemojte gledati i dobro da nisam vaša majka – poručila je. 

Emma kaže da je marljivo radila za sve darove i da je ponosna na svoju obitelj koja zaslužuje sjajan Božić, kako piše Metro.

>> Tražite savršeni božićni poklon? Možda griješite

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jasnaherc777
15:46 14.12.2016.

Ne ne ma ovo je van svake pameti draga gos nadmaši sama sebe pa daruj djeci koja nikad nisu dobili Božični dar.Srami se misliš samo nase i da si u centru pažnje.

CI
cika123
23:34 14.12.2016.

Dotična očito darovima kupuje ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije