Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatki posao

Zvečevo u Požegi otvara osamdesetak novih radnih mjesta

\'Slavonija-05.04.2004. -Pozega-Prehrambena industrija Zvecevo usvaja nove proizvode -Linija vafla s novin napolitankama Valisa  (Lj.Maric) Snimio-Dusko Mirkovic\'
Duško Mirković/PIXSELL
09.04.2012.
u 17:35

Tvornica čokolade novim postrojenjem vrijednim tri milijuna eura udvostručit će kapacitete

Požeška tvornica Zvečevo, najpoznatija po čokoladama, uložila je gotovo 12 milijuna eura u nove tehnologije, a u novom postrojenju za preradu čokolade vrijednom tri milijuna eura zaposlit će osamdesetak novih radnika, uz petstotinjak koje već sada ima, javlja HRT.

Osim što će otvoriti nova radna mjesta, Zvečevo će novim postrojenjem i udvostručiti kapacitete. Zvečevo, naime, nakon unopravnog ulaska na tržište Europske unije, planira udvostručiti izvoz. Trenutno na europskim tržištima završi 40 posto njihovih proizvoda, one s certifikatom halal izvoze se u Jordan, a one s certifikatom košer u Izrael.

Komentara 7

VE
Vexans
18:41 09.04.2012.

Usput,na business.hr Ozren Matijašević spominje domaću radinostPELINKOVCA u nekoj hercegovačkoj kući i kako se ta "proizvodnja" ogledala na sudbinu "Dalmacija vina".!Hm,Zvečevo je bilo prizvođać takovog alk.pića!Ima li to sve skupa neke veze s Tvornicom alkohola Zvečevo?Kako ona danas stoji?Tko je vlasnik njenih poznatih brandova?

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
22:43 09.04.2012.

Nema šta udarna vijest ovdje se vlasnik hvali o milijunskim poslovima a ja vjerujem da plaća nije veća ili je oko 2000 kn.a i tih 80 radnih mjesta također me zanima jeli to po onome modelu uz poticaj države pokupi lovu drži na određeno onda svima noga u dupe? I tko je taj vlasnik zvečeva njega nepoznaju niti njegovi zemljaci jeli se kada tko upitao tko stoji iza njega od kuda mu novac za takvu jednu tvornicu pa nije to pijaca pa čovjek kupio karton banana ovdje se radi o milionima eura vrijednoj tvornici pa me zanima radi li uskok i druge ustanove svoj posao !!!!

VE
Vexans
18:11 09.04.2012.

Ovi je prema sustavu HALAL ? Prema sustavu HASSAP ? Prema sustavu BAR DOBRO OPERI RUKE ?Žene s golim rukama pakiraju vafl kocke kokosom! Ako nemaju automatske linije da bar stave jednokratne rukavice! Dobar tek svima po HALALU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije