Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u Magmi

Vučićević zbog spora zatvara 29 trgovina Turbo limača u Hrvatskoj

'17.06.2011. Zagreb - Slobodan Vucicevic vlasnik tvrtke NCA na konferenciji za novinare u Novinarskom domu ostro je demantirao navode Goranka Fizulica o dugovanju od 6,6 milijuna eura.  Photo: Davor V
'Davor Visnjic/PIXSELL'
27.06.2011.
u 20:03

Zahtjevom za privremenu mjerom Fižulić je dokazao da ga uopće ne zanima dobrobit zajedničke tvrtke i zaposlenika nego isključivo njegova vlastita, dodaje Vučićević.

Spor Goranka Fižulića i njegova srbijanskog partnera Slobodana Vučićevića oko posljednje rate od 6,6 milijuna eura za 51 posto udjela u Turbo limaču, koji je do njegova sudskog okončanja "zapaprio" i zagrebački Trgovački sud privremeno zabranivši Vučićeviću korištenje žigova Turbo limač i još sedam brendova u Magminu portfelju, danas je eskalirao u otvoreni rat dvojice poduzetnika. Vučićević je, naime, priopćio kako Adria Design zbog skandaloznog rješenja Trgovačkog suda od jučer zatvara svih 29 prodajnih mjesta u Hrvatskoj s više od 200 zaposlenika.

NCA Investment osam je Fižulićevih robnih marki te 51-postotni udio u Adria Designu platio 18 milijuna eura, ističe on, optužujući kako ne samo da mu Magma, odnosno Goranko Fižulić kao manjinski vlasnik Adria Designa, opstruira i onemogućava rad od početaka partnerstva, nego mu i zabranjuje da koristi ono što je platio. "Zahtjevom za privremenu mjeru Fižulić je dokazao da ga uopće ne zanima dobrobit zajedničke tvrtke i zaposlenika nego isključivo njegova vlastita", dodaje Vučićević.

Tvrdi da će zatvaranje trgovina biti dodatni udarac NCA Investmentu, koji je proteklih mjeseci zbog Fižulića pretrpio milijunske gubitke, te najavljuje i svoju žalbu Trgovačkom sudu.

Komentara 6

RO
rotten
20:51 27.06.2011.

e moj Slobodane ...biznismen a naivan ko crvenkapica pa nasjeo opsjenaru Fižuliću koji je \"uspio\" zahvaljujući zna se kome a kad je ostao bez zaledja ode mast u propast...trebao si se malo bolje informirati o dotičnom gospodinu

AB
al bundy
21:54 27.06.2011.

Zao mi je tog Vucicevica...nije dobro analizirao s kim ide u posao....ali, kad radis s Fizulicem, onda ....

DU
Deleted user
22:22 27.06.2011.

sto trgovine??? a kako bi bilo da se sto proizvodi... osim prodavati kineske krpice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije