Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad nije kasno

Vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi diplomirao na ZŠEM-u

'03.04.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb  - Liga za prvaka, 3. kolo, Cibona - Cedevita. Emil Tedeschi.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
20.05.2012.
u 20:30

Prozivali su ga jer ima samo srednju školu, a on bi im odvraćao da se prerano uhvatio posla

Predsjednik uprave i većinski vlasnik Atlantic Grupe, 45-godišnji Emil Tedeschi diplomirao je na četverogodišnjem studiju na Zagrebačkoj školi ekonomije i managmenta (ZŠEM).

Iako su ga prije mnogi prozivali da ima samo srednju školu, Tedeschi im je često odvraćao kako se prerano uhvatio posla. Ipak, studij je odlučio upisati nakon četrdesete godine i nastavio redati poslovne uspjehe Atlantic Grupe.

Nije poznato kod kojeg je profesora i na koju temu na ZŠEM-u Tedeschi diplomirao.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:58 20.05.2012.

Bravo veliki hrvatu i veliki domoljubu. Bravo!

AR
ariesrevelator
21:08 20.05.2012.

Zbljuv

DU
Dudek
21:43 20.05.2012.

Zlatnom magarcu se sama vrata otvaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije