Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračni promet

Visoki sud prekinuo štrajk u British Airwaysu

pleso
Jurica Galoić/PIXSELL
18.05.2010.
u 07:54

Visoki sud zabranio je nastavak štrajka kabinskog osoblja, a odluku su obrazložili tehničkim razlozima. Kažu da sindikat nije upoznao svoje članove s detaljima rezultata štrajka.

British Airways osvojio je pobjedu na britanskom Visokom sudu koji je dao nalog za zaustavljanje štrajka kabinskog osoblja.

Odluku su obrazložili tehničkim razlozima jer sindikat nije upoznao svoje članove s detaljima rezultata štrajka

Sindikat se namjerava žaliti na odluku, a iz British Airwaysa su izjavili da se raduju što se "ekstremni i neopravdani" štrajk neće nastaviti. Ispričalli su se putnicima koji su trebali putovati njihovim avionima te najavili da će, ako ih ne spriječi vulkanski pepeo, do vikenda vratiti plan letenja.

Ključne riječi

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
13:17 18.05.2010.

Njihovi sudovi UVIJEK rade za kraljicu, a kraljica podržava BIG BUSINESS, papci englezi to ne kuže jer su im isprane glave ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije