Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Večernji list i 24sata najbolji na tržištu

Večernji list
Večernji list
27.12.2012.
u 20:10

Ispitanicima nisu nuđeni odgovori, sami su navodili novine za koje smatraju da 
nude najbolji omjer 
cijene i kvalitete

Večernji list, prema istraživanju koje je provela švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association, i dnevne novine 24sata nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

24sata ostvario je odlične rezultate i u najnovijem istraživanju Best Buy Award – fokusiranom isključivo na čitatelje dnevnih novina pod nazivom "Croatia Best Buy Award Daily Papers 2012/2013". U ovom istraživanju, koje je provedeno od 7. do 14. prosinca, sudjelovali su samo redoviti čitatelji dnevnih novina – ukupno njih osamsto. Upravo je po tome 24sata uvjerljivi pobjednik u kategoriji dnevnih novina.

Prema rezultatima istraživanja, Večernji list ostvario je najbolje rezultate u tri kategorije: omjer cijene novina i kvalitete sadržaja vezanog uz unutarnju politiku, omjer cijene novina i kvalitete sadržaja vezanog uz vanjsku politiku te u kategoriji omjer cijene novina i kvalitete tekstova vezane uz "vašu regiju".

Uspjeh je tim veći jer su pitanja ispitanicima u svakoj kategoriji bila otvorenog tipa, odnosno nisu im bili ponuđeni odgovori, nego su oni mogli navoditi nazive dnevnih novina koji prema njihovu iskustvu nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

>>Vecernji.hr ruši rekorde, u studenom čitanost skočila 8%

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije