Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUSINESS

Tvrtka DOMUSplus novi nositelj GREEN MARK-a

croenergo
Foto: croenergo.eu
1/4
27.05.2014.
u 12:06

DOMUSplus je građevinska tvrtka koja djeluje na području projektiranja, izrade i gradnje gotovih niskoenergetskih kuća, a od danas je 69. nositelj GREEN MARK-a u Hrvatskoj.

"Naša vizija je ostati vodeća građevinska tvrtka u gradnji gotovih kuća u Republici Hrvatskoj. Jednako tako, cilj nam je postati značajan izvoznik gotovih kuća na područje srednje Europe. S druge strane, našim kupcima želimo ponuditi najbolju kvalitetu i slobodan izbor izgleda buduće kuće uz tržišno prihvatljive cijene.", ističe direktor tvrtke Hrvoje Kuretić.

DOMUSplus ulaže velike napore u ostvarivanje svojih ciljeva na zadovoljstvo kupaca, partnera i zaposlenika. Shodno tome, tvrtka je definirala svoju misiju i viziju koje joj pomažu u postizanju strateških ciljeva.

Foto: croenergo.eu

Misiju tvrtke objašnjava direktor DOMUSplus-a Hrvoje Kuretić: "Mi smo tvrtka čiji zaposlenici posjeduju višegodišnje iskustvo u projektiranju, izradi i montaži gotovih kuća. Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim montažnim kućama, uz povećanje svijesti o prednostima građenja i življenja u takvim kućama. Također, misija nam je podići prihvatljivost niskoenergetskih gotovih kuća na području Republike Hrvatske na europske standarde, što takav oblik građenja zaslužuje.".

"Da bismo uspješno ostvarili našu misiju i viziju, definirali smo strateške ciljeve kojih se predano držimo: kakvoća izrade kao imperativ, potpuno poštivanje obveza prema investitorima, partnerima i dobavljačima, povjerenje i zadovoljstvo investitora kao konačni cilj i najbolji generator novih poslovnih prilika, ekologija i ekonomičnost kao visokopozicioniran faktor, poželjan poslovni partner u izgradnji privatnih i javnih objekata te dugoročno partnerstvo s kvalitetnim dobavljačima", objašnjava Kuretić.

Foto: croenergo.eu

Strategija kompanije jest razvoj kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih modela izgradnje, što je ujedno i strateška orijentacija svih zaposlenika. "Želimo se pozicionirati kao najuspješnija tvrtka u Hrvatskoj u području projektiranja i izrade gotovih niskoenergetskih kuća. Uz kakvoću kao imperativ, stvaramo sliku poželjnog partnera za rješavanje stambenog pitanja, a svojom kreativnošću i individualnim pristupom doprinosimo kvaliteti svakog projekta kojeg radimo. U svrhu uspješnog tržišnog nadmetanja, DOMUSplus nastoji prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan partner u realizaciji stambenog pitanja. Povrh toga, uvijek nastojimo komunicirati drukčije od drugih, u želji da u potpunosti ispunimo sva očekivanja naših investitora.", zaključuje Kuretić.

GREEN MARK oznaka dodijeljena je tvrtki DOMUSplus za cjelokupno poslovanje i brend, a ista predstavlja oznaku za izvrsnost u zelenom gospodarstvu. DOMUSplus je 69. po redu hrvatski nositelj GREEN MARK-a i dodijeljen mu je od strane tvrtke Energo Media Servis d.o.o. te Saveza za energetiku Hrvatske.

Vijesti iz svijeta energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša pratite na portalu www.croenergo.eu

Foto: croenergo.eu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije