Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo tko zapošljava!

Tražite posao? Bivši nogometaš Dario Šimić zapošljava!

Dario Šimić
Petar Glebov/PIXSELL
21.05.2013.
u 16:23

Tvrtka Živa Kava d.o.o. / Vivascaffe, u vlasništvu bivšeg profesionalnog nogometaša Darija Šimića, traži voditelja prodaje, izvijestio je Poslovni.hr.

Tvrtka Živa Kava d.o.o. / Vivascaffe, u vlasništvu bivšeg profesionalnog nogometaša Darija Šimića, traži voditelja prodaje, izvijestio je Poslovni.hr.

Opis posla? Pregled ugovora koje su poslali komercijalisti, usklađivanje, analiza i prosljeđivanje tj./mj. statistike (prodaja & naplata); zvanje dužnika kao podrška prodaji i call centru kada je to potrebno; finalni dogovori kod kupaca po potrebi; odobrenja investicija; prezentacije kod kupaca po potrebi; obilazak ključnih kupaca sistemom 30/60/90; planovi prodaje i budgeta investicija; podrška uvođenja novih artikala i promjene kod istih; podrška odjelu marketinga; komunikacija s vanjskim servisima oko radova, rezervnih dijelova i ostalo; nadzor servisera.

Šimić je vlasnik brenda Vivas Caffe, ima 14 Vivas barova u Zagrebu i Splitu, prodaje i Vivas Vending aparate za kavu. Njegovu poduzetničku priču, kao i detalje o zaposlenju pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije