Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OIF-ovi

Svi dionički fondovi tjedan završili u minusu, najagresivniji najvećem

stock
Arhiva Vl-a
22.05.2010.
u 13:20

Najveći pad u ovoj grupi fondova zabilježio je Aureus US Equity, kojem je vrijednost pala za 9,58 posto, dok je na drugom mjestu negativne ljestvice Ilirika BRIC s padom od 8,49 posto

Iza nas je tjedan u kojem je 65 fondova od ukupno 95 zabilježilo pad vrijednosti, a najagresivniji fondovi imali su vrlo visoke tjedne minuse. Niti jedan dionički fond nije ostvario pozitivan rezultat, a najveći pad u ovoj grupi fondova zabilježio je Aureus US Equity, kojem je vrijednost pala za 9,58 posto, dok je na drugom mjestu negativne ljestvice Ilirika BRIC s padom od 8,49 posto.

Kod mješovitih fondova, jedini s pozitivnim rezultatom bili su HPB Global (+0,36 posto) i Raiffeisen Prestige (+0,19 posto), dok su najveći gubitnici u ovoj grupi fondova Aureus Balanced, s padom od 4,99 posto, te KD Balanced kojem je vrijednost smanjena za 3,56 posto. Najuspješniji obveznički fond je ZB bond koji je porastao za 0,92 posto, dok je kod novčanih fondova na vrhu PBZ Euro Novčani sa porastom od 0,08 posto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije