Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnja skupština

Šuker: Nisam otputovao u SAD po novo zaduženje

šuker
Goran Stanzl/PIXSELL
23.04.2010.
u 23:20

– U SAD nisam otputovao po novi paket kojim bih još zadužio Hrvatsku kod MMF-a. Nemamo namjeru dizati nove kredite – poručio je ministar Šuker.

Hrvatska delegacija na čelu s potpredsjednikom vlade Ivanom Šukerom otputovala je u Washington na godišnju skupštinu Međunarodnog monetarnog fonda i Svjetske banke.

Ministar financija u Sjedinjene Američke Države otputovao je susreti se sa svjetskim kolegama.

– U SAD nisam otputovao po novi paket kojim bih još zadužio Hrvatsku kod MMF-a. Nemamo namjeru dizati nove kredite – poručio je ministar Šuker.

Godišnja skupština MMF-a i Svjetske banke održava se u proljeće svake godine, a na njoj sudjeluju ministri financija zemalja G20 i guverneri narodnih banaka.

Ključne riječi

Komentara 22

IZ
iznenađeni
23:52 23.04.2010.

Ne nismo ni mislili da je čovjek otišao bilo kakvim državničkim razlogom u SAD vec kako se pučki kaže d a mu guzica puta vidi kao i našem precijedniku sabora koji je otišao na drugi kraj svijeta da bi se doma slavodobitno vraćali sa izjavama da imamo jako malenu robmo novčanu razmijenu sa tim zemljama. I šta mi imamo od toga ništa samo proznije novčanike jer treba financirati avio karte za sve te puste delegacije državničke poklone razne prezentacije a ja vas ponovo pitam čemu da bi nam rekli da malo i ništa izvozimo pa to su mogli ići u obližnji vrtić i djeca bi im to rekla a nas bi jeftinije došlo.

DU
Deleted user
00:36 24.04.2010.

...novi paket kojim bih još zadužio Hrvatsku.... ...muljatore,pa tko bi ti ga dao.....kao da nismo vec duzni do grla....

LY
Lynx
23:53 23.04.2010.

Koji kurac uopće putuješ u ova krizna vremena. BTW da Bog da ispao iz aviona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije