Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

SL solucije- besplatna fiskalizacija do 10 računa mjesečno

SL solucije (1)
Foto: SL solucije
1/11
PR
Autor
PR članak
22.03.2013.
u 09:06

Besplatni softver osim blagajne može voditi skladište uz više načina ulaza i izlaza, omogućiti pregled izvještaja uz ispis i napredne izvještaje na 3X Cloud (oblak), izvoz podataka u sigurnosnu pohranu...

 - Svi članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba koji će mjesečno fiskalizirati manje od 10 računa mogu besplatno koristiti naš softver za fiskalizaciju, najavio je direktor tvrtke SL solucije Goran Skular na sastanku Sekcije stolara i četkara ovog utorka.

Za sve obrtnike
Ova vijest obradovala je sve prisutne, a pogotovo stolare koji su istaknuli da nemaju puno gotovinskih računa pa će im ova odluka, kao i mnogim drugim obrtnicima u sličnoj situaciji, itekako koristiti. U tvrtki SL solucije ističu kako je njihova ideja istu mogućnost ponuditi svim obrtnicima u državi. Ta inicijativa je itekako dobrodošla uzme li se u obzir činjenica da će najkasnije do 1. srpnja ove godine svi obveznici fiskalizacije morati svoje poslovanje prilagoditi Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom donesenom krajem prošle godine.

Besplatni softver osim blagajne može voditi skladište uz više načina ulaza i izlaza, davati pregled izvještaja uz ispis i napredne izvještaje na 3X Cloud (oblak), izvoz podataka i sigurnosnu pohranu na USB stick i u 3X Cloud. Također se može povezati s dodatnim uslugama. Mjesečno korištenje softvera blagajne inače stoji 60 kuna.
Osim toga, SL solucije u ponudi imaju kompletna, jednostavna, sigurna i najpovoljnija rješenja za sve obveznike fiskalizacije:povoljan internet i bežičnu mrežu (WiFi) za potrebe fiskalizacije, prodaju s Android 3X.POS fiskalnom blagajnom, bežični rad putem tableta i bežičnih printera uz mogućnost mjesečnog najma ili kupnje, kao i mogućnost instaliranja programa na android mobilne telefone, što je praktično u radu na terenu, ali s malo manjim ekranom.

U ponudi uređaja su dvije varijante tableta (7“ i 10“ dijagonala ekrana), tri varijante printera među kojima je i Bluetooth - USB printer na baterije koji, u kombinaciji s blagajnom na tabletu ili mobitelu, predstavlja idealno rješenje za rad na daljinu. U ponudi je i sigurnosna pohrana podataka uz 3X Cloud te Lite verzija Android 3X.POS fiskalne blagajne. Kod uzimanja nekog od paketa može se ostvariti i popust do 10 posto, a postoji i mogućnost uvođenja mobilnog naručivanja te kontrole rada blagajne putem mobilnog telefona te mnoge druge usluge proizašle iz revolucionarnog napretka tehnologije.


Iskustvo i znanje
Tvrtka SL solucije posluje od 2004. godine te je dio Senter grupe nastale povezivanjem vodećih tvrtki u područjima implementacije telekomunikacijskih rješenja na najnovijim otvorenim IP tehnologijama, iznajmljivanja kapaciteta, sustava i aplikacija na području informacijskih tehnologija. Senter grupa, uz višegodišnje iskustvo, brojne reference, kreativnost i besprijekornu profesionalnost osigurava uspješnu suradnju s partnerima te zadovoljstvo klijenata koji uz nove tehnologije čuvaju vrijeme i novac istovremeno povećavajući efikasnost svog osoblja.


Djelatnost Senter grupe prostire se na područjima: Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije. Za područje spomenutih zemalja, tvrtke članice Senter grupe ekskluzivni su distributeri opreme NEC Unified Solutions - jednog od vodećih proizvođača telekomunikacijske opreme u svijetu, te ekskluzivni distributeri Yealink IP telefonskih uređaja.

Kontakt:+385(1)580-8888
mail: info@3xpos.net
web: http://www.3xpos.net
http://www.slsolucije.hr/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?