Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S OHL-OM

Skladgradnja dala najpovoljniju ponudu na natječaju za Most Sava

autocesta,slavonika
Davor Javorović/PIXSELL
19.03.2013.
u 11:18

Natječaj za 660 metara dug most raspisan je krajem siječnja, a investitor su Hrvatske ceste

Skladgradnja je s partnerom, španjolskim OHL-om, dala najpovoljniju ponudu na natječaju za izbor izvođača radova na međunarodnom Mostu Sava koji spaja paneuropski koridor Vc iz BiH na autocestu Beli Manastir - Osijek - Svilaj, popularnu Slavoniku, izvijestila je danas tvrtka.

Most Sava dug je 660 metara, predviđene su tri vozne trake sa zaštitnim prometnim pojasevima od pola metra s obje strane kolnika. Natječaj je raspisan krajem siječnja, a investitor su Hrvatske autoceste. Projekt financijski u jednakim omjerima pokrivaju Hrvatska i BiH, a sredstva su osigurana putem kredita EBRD banke i EIB banke.

Skladgradnja i OHL dali su najnižu ponudu u iznosu od 23.863,392,17 eura, a slijede JV Hidroelektra Niskogradnja i Integral inženjering iz BiH te Viadukt. Najskuplji su bili Austrijanci Strabag te JV CMB i BianiniLavori iz Italije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
11:47 19.03.2013.

Kaj bu ga i farbali ?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:14 19.03.2013.

farbanje je već uračunato u cijenu... mislim prva ruka... a vjerojatno one 2-3 koje će se naknadno dogovoriti idu u aneks ugovora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije