Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Sastali se Todorić i Mršić, čelnici Agrokora i Podravke

todorić mršić
Podravka
09.10.2013.
u 16:21

Iz Podravke su poručili kako su dva velika partnera razgovarala o mogućnostima unapređenja suradnje

Zvonimir Mršić i Ivica Todorić, čelni ljudi Podravke i Agrokora, susreli su se danas u Koprivnici, priopćili su iz prehrambene kompanije. Što je bio konkretan povod sastanku i je li Todorić možda pokazao interes za biznis pića, koji Podravka prodaje, nije poznato.

Iz Podravke su poručili samo kako su dva velika partnera razgovarala o mogućnostima unapređenja suradnje te kako je zaključeno da postoje razna područja i zajednički interesi za proširenje suradnje na području trgovine i proizvodnje. Podravka zasad, primjerice, iz usluge proizvodi mesne konzerve za PIK Vrbovec.

>> Podravka će s četiri milijuna kuna sponzorirati KHL Medveščak

Komentara 1

YO
yocko
16:11 08.11.2013.

Došao Todorič vidjeti kako njegova -Podravka posluje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije