Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raste profit

Samsung u prodaji obara rekorde unatoč Appleu

galaxy s3 (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
05.10.2012.
u 07:19

Rekordna prodaja odnosi se na razdoblje od tri mjeseca, zaključno s rujnom, a brojke su skočile zahvaljujući odličnoj prodaji pametnih mobitela serije Galaxy

Ni presuda američkog suda u korist Applea, ni novi iPhone 5 nisu spriječili južnokorejski Samsung da ostvari rekordni profit. 

Rekordna prodaja odnosi se na razdoblje od tri mjeseca, zaključno s rujnom, a brojke su skočile zahvaljujući odličnoj prodaji pametnih mobitela serije Galaxy, piše BBC

Samsung očekuje operativni profit od 7,3 milijarde dolara, što je gotovo dvostruko više nego lani. Cijena dionica skočila je za oko 1,5 posto. 

>>U SAD-u ukinuta zabrana prodaje Samsung Galaxy Tab-a 10.1

>>Samsungov osvrt na iPhone 5: Sljedeća velika stvar već je ovdje

Ključne riječi

Komentara 4

IG
igorl
09:18 05.10.2012.

Da li jos uvijek apfel kosta ko gugl i mikrosoft zbrojeno :D Svaki put se nasmijem u sebi kad procitam tu cinjenicu. Slicno kao i fejsbuk za 100mlrd$ I.

Avatar bambam
bambam
12:02 05.10.2012.

Samo je razlika izmedju apfela i fejsbuka ta da apfel nesto i zaradjuje (preko leđa jadnih kineza) dok fejsbuk još ne zna sto bi prodavao.

PA
pavel1001
14:36 06.10.2012.

apple je za iskompleksirane šminkerčiće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije