Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto? svi šute

Ruše Bandićev kontroverzni natječaj za bežični internet

Internet
Grgur Zucko/PIXSELL
24.01.2013.
u 18:24

Kontroverzni natječaj za besplatni bežični internet što ga je raspisao Grad Zagreb na inicijativu Milana Bandića zaustavljen je nakon što je Ericsson Nikola Tesla uložio žalbu

Kontroverzni natječaj za besplatni bežični internet što ga je raspisao Grad Zagreb na inicijativu Milana Bandića zaustavljen je nakon što je Ericsson Nikola Tesla uložio žalbu, piše Poslovni dnevnik. 

Službeno u Narodnim novinama nije objavljeno tko je i zbog čega podnio žalbu na taj natječaj. Informaciju da je riječ o Ericssonu Nikoli Tesli objavio je portal Rep.hr, a u kompaniji su za Poslovni dnevnik odgovorili da je natječaj u tijeku i da ga zato ne komentiraju. Vrijednost projekta dosad je s početnih milijun porasla na 50 milijuna kuna. 

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Komentara 11

Avatar Niškorist
Niškorist
19:06 24.01.2013.

Nije to snjeg-pahulja da ga može pojest ?

OB
-obrisani-
19:26 24.01.2013.

Da li je ikad išta kod Bandića regularno?

VE
Vexans
19:00 24.01.2013.

Kako je bilo lagano g.Bandiću gunđati protiv hrvatskog Ministarstva financija i ulagatii prototužbe! Ovom prilikom ,kad je u pitanju švedsko "ministarstvo financija"...naš gradonačelnik u mišjoj rupi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije