Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovne ponude

Rohatinski se vraća u Agrokor, a ima i ponudu Goldman Sachsa

'27.07.2011., Stella Maris, Umag - 22. ATP Studena Croatia Open Umag, guverner Hrvatske narodne banke Zeljko Rohatinski na kavi u kaficu ispod tribine sredisnjeg terena.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
27.07.2012.
u 07:45

Ja sam s Agrokorom imao standardni menadžerski ugovor i ne sjećam se da u njemu stoji i mogućnost povratka, ali je od početka postojao jedan džentlmenski dogovor između gospodina Todorića i mene da se mogu vratiti, kaže Rohatinski.

Otkako nije guverner Hrvatske narodne banke, Željko Rohatinski dobio je nekoliko poslovnih ponuda između kojih su i one Agrokora i Goldman Sachsa.

Kazao je da su mu iz Goldman Sachsa ponudili da bude savjetnik za poslove koje obavljaju u srednjoj Europi, a posebno u našoj regiji, piše Novi list.

No bivši guverner HNB-a bliži je povratku u Agrokor jer posao u Goldman Sachsu nije posao u punom radnom vremenu.

– Ja sam s Agrokorom imao standardni menadžerski ugovor i ne sjećam se da u njemu stoji i mogućnost povratka, ali je od početka postojao jedan džentlmenski dogovor između gospodina Todorića i mene da se mogu vratiti u kompaniju ako to budem želio – zaključio je Rohatinski.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 53

OB
-obrisani-
08:13 27.07.2012.

sad mi je lakše. ja već pomislio da će jadan na biro.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:19 27.07.2012.

Sad se vidi za koga je radio............za hrvate sigurno nije

DU
Deleted user
07:59 27.07.2012.

Nikad nije ni otišao iz Agrokora. Tozi je bio puno korisniji na staroj poziciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije