Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrabačka burza

Roberto Motušić dao ostavku, NO imenovao novu upravu

Roberto Motušić
Sanjin Strukić/24sata
18.03.2010.
u 15:07

Na sjednici Nadzornog odbora članovi uprave Zagrebačke burze Roberto Motušić i Melita Marčeta podnijeli su ostavke, izabrana je nova uprava, ali se imena ne iznose u javnost.

Roberto Motušić još je početkom godine najavio da će dati ostavku kada bude izabrana nova uprava, a to je danas i učinio. Naime, riječ je o tehničkoj ostavci, jer je Nadzorni odbor burze, koji je imenovan prošle godine, jasno dao do znanja da nije zadovoljan radom uprave burze pa je stoga početkom godine i raspisan natječaj za novu upravu.

Nova dvočlana uprava izabrana je na današnjoj sjednici, no imena su za sada tajna, sve dok se ne dobije suglasnot Hanfe.

Uz Roberta Motušića ostavku na mjesto članice uprave dala je Melita Marčeta, no ona ostaje raditi na burzi, a Motušić odlazi na novo radno mjesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije