Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akvizicije

Rajić preuzeo koprivničku tvrtku HIT Transporti i širi se na regiju

rajić
Arhivska fotografija
08.07.2010.
u 14:51

U razvoj RALU logistike, od planiranih 200 milijuna kuna, dosad je uloženo već 110 milijuna, a u skladu s daljnjim širenjem i razvojem poslovanja te ulaskom na nova regionalna tržišta planira se i povećanje ukupne investicije.

RALU logistika Luke Rajića nastavlja sa širenjem na domaćem i regionalnom tržištu. Bivši kralj mlijeka, a uskoro i uspješni proizvođač generičkih lijekova, jabuka... preuzeo je koprivničku tvrtku HIT Transporti, a otvaranjem sestrinskih tvrtki u Beogradu i Kopru, RALU logistika širi se i na regiju.

Sestrinske tvrtke u Srbiji i Sloveniji, kao i hrvatska tvrtka RALU logistika, osim transporta, pružat će integrirane logističke usluge u hladnom lancu. Visoka kvaliteta usluge, stručan tim te moderan i velik vozni park komparativne su prednosti kojima planiraju snažno konkurirati na postojećem tržištu, poručili su iz kompanije.

Nastavljaju se i daljnja ulaganja u opremu i infrastrukturu, s obzirom na dugoročnu strategiju razvoja i dalje povećanje broja zaposlenika. RALU logistika trenutačno zapošljava osamdeset radnika, a izgradnjom novoga logističkog centra u Popovači broj radnika porast će na dvjesto.

Doprinos razvoju hrvatskog tržišta logističkih usluga predstavlja i nedavni otkup 107.000 m2 u gospodarsko-proizvodnoj zoni Mišićka za gradnju logističkog centra tvrtke. U razvoj RALU logistike, od planiranih 200 milijuna kuna, dosad je uloženo već 110 milijuna, a u skladu s daljnjim širenjem i razvojem poslovanja te ulaskom na nova regionalna tržišta planira se i povećanje ukupne investicije.

Komentara 28

DU
Deleted user
00:07 10.07.2010.

Dok je on radio na prvom milijunu, u isto vrijeme naši su proživljavali ovo...http://www.youtube.com/watch?v=PmU74pjolhU

KO
kontras
05:50 10.07.2010.

e pa kume treba više shvatiti koliko je to što ti promičeš bilo pogrešno. lijepo su govorili da trebamo samostalnu hrvatsku da bi bolje živjeli. oni su si taj život i ostvarili uz pomoć onih koji nisu razumijeli šta to znači. nisu razumjeli da će samo ti koji su je obećavali bolje živjeti i to jna račun onih koji su dotle ratovali. i treba većini tako kad je drčna i nije bila zadovoljna lijepim, mirnim i sigurnim životom kog je imala u onoj državi. ostaje da se prizna pogreška, kad tad. i da se kuka za starim dobrim vremenima. i ništa drugo ne preostaje.

OB
-obrisani-
16:31 08.07.2010.

sve je to mačji kašalj dok se ne krene prema sjeveru regije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije