Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodnost za kupce

Pred istek roka trajanja proizvodima cijena i 50 posto niža

popust
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.08.2013.
u 12:09

Mnogi svjetski trgovački lanci proizvodima pred istek roka trajanja cijene spuštaju od 30 do čak 70 posto, a to je sve češća praksa i u Hrvatskoj.

Mnogi svjetski trgovački lanci proizvodima pred istek roka trajanja cijene spuštaju od 30 do čak 70 posto, a to je sve češća praksa i u Hrvatskoj, piše Poslovni dnevnik.

– Konzum kupcima omogućuje kupnju proizvoda pred istekom roka trajanja po sniženoj cijeni. Ovakvi proizvodi evidentiraju se i posebno označavaju, čime kupce informiramo kako je riječ o kvalitetnom i zdravstveno ispravnom proizvodu dostupnom po povoljnijoj cijeni. Proizvodi pred istekom roka trajanja sniženi su i do 50 posto – kaže Ana Mitrović, voditeljica Ureda za odnose s javnošću u Konzumu.

Lidl svoje proizvode koji su pred istekom roka trajanja nudi po 30 posto nižim cijenama. – Takve proizvode posebno označavamo naljepnicama u jarkim bojama s jasno naznačenom oznakom sniženja cijene, te su smješteni u posebnom dijelu trgovine – kaže Lana Jugo, voditeljica odnosa s javnošću Lidla.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Niže cijene vožnje taksijem za mame i bebe te slijepe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije