Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Postoji 007 razloga zašto zatražiti Diners Club ORYX karticu

Diners Club ORYX
Diners Club ORYX
PR
Autor
PR članak
14.05.2012.
u 10:43

Diners Club ORYX karticu zajedno su plasirali Erste Card Club i ORYX Asistencija, a namijenjena je vozačima i nautičarima

001 razlog zašto zatražiti Diners Club ORYX karticu je taj što zaokružuje sve potrebe vozača jer im pored pomoći na cesti i moru za manje od 45 minuta, omogućuje i sva potrebna plaćanja poput cestarine, goriva, kupnje automobila i td.

Diners Club ORYX karticu zajedno su plasirali Erste Card Club i ORYX Asistencija, a  namijenjena je vozačima i nautičarima, pritom da je mogu zatražiti i privatne osobe i poduzeća. Zaokružuje sve potrebe vozača jer im uz pomoć na cesti, omogućuje i potrebna plaćanja poput cestarine, goriva i td. Kartica donosi i značajne uštede, primjerice prilikom kasko osiguranja vozila jer privatnim i poslovnim korisnicima osigurava popust od 14,99%.

Stručna tehnička pomoć za manje od 45 minuta, prijevoz oštećenog vozila i mogućnosti korištenja zamjenskog, samo su neke od pogodnosti koju osigurava Oryx Asistencija (donedavno poznata kao AMC - Auto Menagement Centar). Ovisno o potrebama, korisnici se mogu odlučiti između Basic Plus paketa koji im osigurava pomoć u Hrvatskoj ili Classic paketa koji jamči pomoć u inozemstvu.

Kartica donosi i vouchere s popustima zahvaljujući kojima korisnici mogu ostvariti znatne uštede. Ujedno, njome je moguća i kupnja vozila potrošačkim zajmom Diners Cluba do 60 obroka (bez javnog bilježnika), a omogućuje i beskamatnu obročnu kupnju prilikom servisa i tehničkog pregleda u AutoZubaku.

Diners Club ORYX kartica donosi i pogodnosti kao što su mogućnost jednokratnog i obročnog plaćanja na prodajnim mjestima Diners Cluba. Njezini korisnici mogu koristiti i sve akcijske pogodnosti kupnje poput popusta na prodajnim mjestima Auto-opreme i td. Isto tako, korisnici imaju pravo na policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode), sudjeluju u nagradnom programu Diners Cluba, a mogu i račune poput cestarine, struje, telefona, mobitela, interneta, osiguranja i td. plaćati trajnim nalogom. Karticu je do 30. lipnja moguće zatražiti bez upisnine i uz promotivnu članarinu. Više na www.diners.com.hr.

Želite prijaviti greške?