Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO MJESTO

Poslovni dnevnik na Linkedlnu od ovoga tjedna broji više od 20.000 pratitelja

Pixabay
01.07.2021.
u 15:28

Autorski članci te istraživački pristup temama privlače i sve veći broj novih korisnika

Kao vodeći mediji u biznis segmentu znamo koliko je bitno povezivanje i poznanstva u poslovnom svijetu. Networkingom osnažujemo odnose, unaprjeđujemo karijere, proširujemo znanje i mnogo više!

Stoga nam je posebno drago da smo se vrlo dobro ‘umrežili’ na LinkedInu! Od ovog tjedna više od 20.000 pratitelja svakodnevno ostaje u vezi s provjerenim poslovnim informacijama i vijestima. Ta brojka stavlja poslovni.hr na prvo mjesto među medijima na ovoj mreži koja okuplja poslovnu zajednicu.

Podsjećamo da portal poslovni.hr drži prvu poziciju u biznis segmentu na hrvatskom tržištu, što pokazuje da postoji vjerna publika i najveća online zajednica korisnika okupljene oko financijskih i poslovnih tema.

Autorski članci te istraživački pristup temama privlače i sve veći broj novih korisnika. Posebna zahvala ide našim vjernim čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud. Čitajte nas i dalje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije